restaurantlariera.com | Restaurant la Riera de Sant Martí Vell Girona Bordils
restaurant girona, restaurant la riera, restaurant bordils, restaurant sant martí vell, restaurant la riera sant martí vell, restaurant, gastronomia girona, bon restaurant girona, restaurante gerona, restaurante la riera gerona, restaurante bordils
15518
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15518,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

La Riera

La nostra història

El restaurant La Riera de Sant Martívell va nèixer l’any 1979 de la mà de l’argentina Casiana Ahumada. El restaurant es troba al peu de les velles Gavarres, al llindar del Gironès i al Baix Empordà.

El primer xef va ser André Délécroix, nascut a Llille (França) que va marcar la tendència de la primera etapa del restaurant. Anys després Casiana Ahumada va agafar les regnes del restaurant tota sola i va anar incorporant joves cuiners formats a Girona que van fer evolucionar la cuina amb una clara característica: productes de la terra i plats tradicionals de la zona.

Actualment la cap de cuina és Jimena Pérez Apellániz, que aporta la seva creativitat en tots aquests elements.

Actualitat

Avui, la cuina el Restaurant La Riera de Sant Martí Vell, és la unió de la tradició i la innovació. És el producte de la terra amb grans dosis de creativitat. És una fusió explosiva del que la terra i el mar ens dóna traslladats al plat. És el resultat de les habilitats de la nostra xef Jimena Pérez Apellániz.

 

SLOW FOOD

Al Restaurant La Riera de Sant Martí Vell treballem i cuinem sota el concepte ‘slow food’: una unió del plaer del menjar i coneixement, sense deixar de banda la responsabilitat amb el medi ambient, sostenibilitat i naturalesa.

 

Per aquest motiu la nostra cuina es basa en el respecte a l’entorn: el mar, els boscos, el camp, el paisatge d’aquest país… La fusió d’aquests ens proveeixen i doten els nostres fogons d’una matèria prima rica en qualitat i matisos.

 

El menjar és cultura i tradició, però també inquietud i curiositat; és per això que al Restaurant La Riera de Sant Martí Vell preservem una cuina d’arrels profundament empordaneses sense oblidar els sabors i aromes de la veïna conca mediterrània.

PLATS i CARTA