restaurantlariera.com | Sopar Revista Descobrir
16027
post-template-default,single,single-post,postid-16027,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

Sopar Revista Descobrir

17 Mar Sopar Revista Descobrir

Dissabte 15 d’octubre ens van visitar l´Anna i en Ramon, de Terrassa. Guanyadors del sorteig d´un sopar de la revista “Descobrir”.

Aquestes son les paraules que ens han fet arribar: “El dissabte passat dia 15 varem gaudir del premi de la revista DESCOBRIR. I voldri­em agrair les atencions i el tracte excellent , tant de la Sra. Luz com de la Sra. Jimena

I del menu degustació tant exquisit , ho recomanarem als nostres amics i coneguts.

No Comments

Publicar un comentario