restaurantlariera.com | La Riera, escenari de Seat
15994
post-template-default,single,single-post,postid-15994,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

La Riera, escenari de Seat

12 abr. La Riera, escenari de Seat

El restaurant La Riera ha estat escenari de la presentació del model IBIZA de PROAUTO SEAT. L’exterior del restaurant ha protagonitzat la promoció del model més venut de la marca SEAT, de PROAUTO SEAT, el concessionari oficial de Seat a Girona. El reportatge fa una comparativa de l’entorn amb el que es troba el restaurant amb els plats que es troben a la seva carta.

Veure article del reportatge en format PDF

 

Riera_Ibiza1

Sense comentaris

Publicar un comentari