restaurantlariera.com | La Riera, al mercat del Lleó de Girona. Del camp a la cuina: receptes casolanes
15763
post-template-default,single,single-post,postid-15763,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

La Riera, al mercat del Lleó de Girona. Del camp a la cuina: receptes casolanes

restaurant la riera

17 març La Riera, al mercat del Lleó de Girona. Del camp a la cuina: receptes casolanes

El restaurant La Riera de Sant Martí Vell ens ha oferit un seguit de receptes basades en productes de la terra i plats tradicionals de la zona.  La cuinera Jimena Pérez aporta la creativitat a tots aquests elements, treballa sobre textures i sabors fins a aconseguir l’equilibri i l’excel·lència en el resultat.

Sense comentaris

Publicar un comentari