restaurantlariera.com | Els dijous: Asado argentí
15785
post-template-default,single,single-post,postid-15785,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

Els dijous: Asado argentí

asado restaurant la riera sant marti vell girona

17 març Els dijous: Asado argentí

Com ja és tradició, els dijous nit d’estiu el Restaurant de La Riera de Sant Martí Vell us ofereix la possibilitat de gaudir d’un autèntic “asado argentí”, fet a la barbacoa de les nostres terrasses. Podreu doncs degustar carn de primera qualitat i amb els talls clàssics de l’asado: la tira, el bife, el vacío..tot amanit amb el chimi churri i la salsa criolla.

1Comment
  • Jordi RIMBAU
    Publicat a les 13:24h, 12 juny Respon

    Hola.
    Encara funciona els dijous el “Asado Argenti”? En tinc un record magnific.
    Gracies

Publicar un comentari